Receptes

Caracoles de xocolata

Caracoles de xocolata

Ingredients

Pastes de full 2 u
Ou batut 1 u
Nocilla o crema de cacao 3 cullerades

El meu últim dia de feina vaig preparar aquestes caracoles de xocolata, juntament amb unes pastes salades per despedir els meus companys de feina. Necessitava fer alguna cosa fàcil, i bastanta quantitat i vaig optar per fer alguna cosa amb pasta de full. Aquí poso les quantitats normals.

Ja pots escalfar el forn a uns 200ºC, amb la safata dins.

Agafa dues pastes de full (les congelades o refrigerades van bé, però que siguin iguals!), si són rectangulars millor, jo ho he fet amb rodones, que són les que tenia.

Estira-les i unta’n una amb Nocilla (hi pots tirar una mica de granet d’ametlla o fruits secs trossejats). Si costa d’untar escalfa el pot de Nocilla un moment al microones. No cal que hi posis molta Nocilla, sinó després et sortirà tota pels costats.

Posa l’altre pasta de full sobre i amb un tallador de pizza o ganivet talla tires de 1,5 cm aprox. Agafa una tira i cargola-la, tal i com es veu a la imatge. Després enrotlla-la en forma d’espiral i ves-les posant sobre un paper sulforitzat.

Formació caracoles

Formació caracoles

Quan les tinguis totes sobre el paper, potser no t’hi cabran totes amb un, bat un ou i pinta-les. També hi pots tirar una miqueta de sucre per sobre.

Cou-les durant uns 10 aprox. amb ventilador, si el teu forn no en té tardaran uns 15 min aprox.

Deixa’les refredar una mica, i ja te les pots menjar.

Racions

8

Preparació

25 min

Cocció

10 min

Sense comentaris

Deixa una resposta