Receptes

Maduixes amb xocolata

Maduixes amb xocolata

Ingredients

Maduixes Una caixa
Xocolata negra fondant 1 rajola
Xocolata amb llet fondant 1 rajola
Xocolata blanca fondant 1 rajola
Toppings

Sens dubte els postres més fàcils i més resultones: unes simples maduixes bañades amb xocolata. Pots combinar les 3 xocolates entre si i a més a més posar-hi “toppings”, en aquest cas no tenia xocolata blanca, llàstima perquè queda molt vistós. Aquesta és la meva proposta per celebrar els meus 30 anys amb els nous companys de feina.

Neteja les maduixes i aixuga-les bé amb un paper absorvent  o drap.

Comença a desfer la xocolata al microones o al bany maria. Si utilitzes xocolata dels tres tipus comença per desfer la blanca i després la xocolata amb llet i per últim la negra, així podràs utilitzar el mateix recipient sense haver-lo de netejar.

Si la fons al microones, fes-ho en intervals de 40 segons, perquè no se’t cremi (si ho fa, l’has fotut perquè ja no la podràs utilitzar, la xocolata blanca és la que es crema abans), i ves remenant fins que estigui líquida.

Agafa la maduixa per les fulles i suca-la a la xocolata líquida – si tens la xocolata en un recipient estret serà més fàcil i aprofitaràs millor la xocolata – . Posa-la sobre un paper sulfuritzat. Si hi vols posar toppings ara és el moment, abans no es torni dura. Hi pots possar coco ratllat, granet d’ametlla, etc…

Repeteix el mateix amb les altres xocolates.

Les pots decorar amb ratlles d’altres tipus de xocolata, només has de posar una mica de xocolata blanca, per exemple, dins una màniga pastissera (que et pots fer tu mateix amb un tros de paper sulforitzat, mira com es fa aquí) i escampar-la sobre les maduixes cobertes de xocolata negre, per exemple.

Deixa-les refredar perquè la xocolata quedi presa. Perquè sigui més ràpid les pots posar a dins la nevera.

*Utilitza xocolata fondant a ser possible, sobretot per la xocolata blanca, sinó et serà molt dífcil que quedi líquida.

** Si el sobra xocolata no la llencis!! Deixa-la refredar i la podràs tornar a fondre en una altre ocasió.

Post (imatge) actualitzat febrer 2017

Racions

8

Preparació

15 min

2 Comentaris

  • Avatar
    Mònica fa 8 anys

    Em semblen un pecat genial!!!! Ets una artista dels fogons dolços i tb de la imatge i les fotos i no saps com t’admiro pq jo, en temes estètics, sóc força calamitat!!! Petonarros!!!

    • Gràcies Mònica! La veritat que m’agrada bastant el disseny i que quedi tot ben bonic, però tampoc en sé tant! Una bona llum natural i algun retoc a l’ordinador fan molt! Records!

Deixa una resposta