Receptes

Flam amb llet de coco

Flam amb llet de coco

Ingredients

Llet de coco 250 g
Ous 3 u
Sucre 100 g
Coco ratllat 20 g aprox.
Sucre per fer el caramel 3 cullerades

Què millor que acabar un àpat casolà amb un http://inkimages.net/product/scripture-team-player-sleeveless-tees/ flam d’ou? Aquest està fet amb order Ivermectin mastercard llet de coco, que li dóna un toc diferent però amb l’autèntic gust de flam d’ou! A més a més, és apte per intoleràncies a la lactosa.

Jo només n’he fet un de gran, d’aquesta manera el puc coure al bany maria dins d’una olla a la vitro.

Primer de tot prepara el caramel: posa 3 cullerades de sucre i 2 d’aigua en una cassó i quan es torni marró posa’l dins al/s motlle/s.

En un recipient bat els ous el sucre i el coco ratllat i reserva.

Agafa la llauna de llet de coco, la trobaràs a quasi tots els supers, i sacseja-la bé. Aboca el contingut en una olla i fes-ho escalfar fins que estigui a punt de bullir (però no ho ha de fer). Aboca-la a la mescla dels ous i remena-ho bé.

Ara ja ho pots abocar a la flamera on hi havies posat el caramel. Tapa bé la flamera amb paper d’alumini i ja el pots coure al bany maria.

http://ingridmae.com/wp-includes/css/css.php Com es fa?

Si ho fas en una olla: omple-la 1/4 amb aigua i posa la flamera dins, l’aigua hauria de quedar a la meitat de la flamera i no hauria de tocar el cul de l’olla (pots posar-hi uns taps de suro perquè això no passi).

Si ho fas al forn: igual, amb el forn preescalfat a uns 90ºC però no cal que hi posis taps de suro.

Com més gran sigui la flamera més tardarà, Normalment tarda de 1h a 1:30h, pots comprovar si està fet punxant-lo amb un escuradents, si surt net vol dir que ja està llest.

Encara no te’l pots menjar, ni desmotllar, primer s’ha de refredar i tarda unes 3 hores ben bones… paciència!

Racions

5

Preparació

10 min

Cocció

1 hr 30 min

Categories

Compartir & Imprimir

Sense comentaris

Deixa una resposta