Blog

Acompanyaments pel cafè

Acompanyaments pel cafè

Llàstima que la meva colla d’amigues no estigui a Girona, sinó al cap de setmana les convidaria a ben dinat a fer el cafè com a vegades elles fan quan baixo a Artés. M’agrada aquesta estona en què em posen al dia de les novetats del poble i xarrem i xarrem fins que el cafè es converteix en una estona de 2 o 3 hores. I és clar, que amb tanta estona amb el cafè no hi n’ha prou, i “sucar-hi” algun dolç sempre es posa bé.

Aquí proposo 4 acompanyaments pel cafè que es conserven durant uns quants dies i així ja els pots tenir preparats per quan t’invedeixin la casa:

Trufes de xocolata

Trufes de xocolata

  • Catànies. Típiques de Vilafranca del Penedès, és una ametlla recoberta de praliné, xocolata blanca i cacau en pols.
Catànies

Catànies

  • Llengües de gat. Banyades amb xocolata o no… aviso que encara que en facis moltes volen!
recepta llengües de gat i per postres

Llengües de gat

Ulleres o palmeres

Ulleres o palmeres

Sé que si alguna de les meves amigues llegeix això em dirà: “però si mai ens portes res del què prepares!”, però ja saben el què els contestaré… “aviseu-me amb marge, que amb 15 min no tinc temps de fer res!”

Ja em direu quina us ha agradat més!

Categories

Compartir & Imprimir

Sense comentaris

Deixa una resposta