Blog

Aperitius

Aperitius

Aquí et deixo unes idees d’aperitius per si tens convidats a dinar i vols quedar com un gran amfitrió o un gran convidat. Espero que t’agradin i provis de fer-los!

  • Boletes de formatge, amb llavors, espècies o el què vulguis – sense forn, colorides, les pots preparar el dia abans i és una opció per intol·leràncies i vegetarians.
Boletes de formatge de cabra

Boletes de formatge de cabra

  • Xips de moniato o quasevol altre tubercle – pot ser fregit o al forn i condimentat amb sal o espècies diferents. Opció per vegeterians i vegans.
Xips de moniato

Xips de moniato

  • Croquetes de carn. Pots aprofitar qualsevol tipus de carn que t’ha sobrat, tenir-les congelades i fegir les que necessites al moment.
croquetes de carn

croquetes de carn

  • Gyosas. Per donar un toc asiàtic, també les pots tenir congelades. Aquestes són de carn de pollastre però fes-les només de verdures i serà una opció per vegeterians i vegans.
Gyosas japoneses

Gyosas japoneses

  • Carpaccio de vedella o bou amb parmesà. L’opció més carnívora. Tingues el tros sencer congelat i talla’l al mateix dia que el necessits. Sinó tens màquina de tallar embotit no te l’aconsello.
carpaccio vedella

carpaccio vedella

Hi afegeixes uns formatges, olives i torradetes i ja tens un aperitiu ben complet.

Ah! Acompanya’l amb una ampolla de cava rosat perquè quedi més sofisticat! Vaig provar el Freixenet Elyssia Pinot Noir i està molt bo (i jo no sóc massa de cava)!

 

Categories

Compartir & Imprimir

Sense comentaris

Deixa una resposta