Blog

Muntar Nata

Muntar Nata

Ahir era Nadal i a casa meva ja és tradició que jo faci la Bûche de Noël, el tronc de Nadal. Tot i que m’emportés unes bones cremades als dits agafant una assafata acabada de sortir del forn (si et cremes posat’hi aloe vera) va sortir molt bé! Com que el tronc era de nata t’explco com fer-ho per tal que la nata es munti ràpid i quedi ferma.

Necessites:

* Tot ha d’estar ben sec, i fred, per tal que es munti bé i ràpid

Sacseja el pot de la nata com unes maraques (perquè la matèria grassa es reparteixi bé). Aboca-la dins el bol ben fred i comença a batre ràpidament. quan comenci a estar muntada afageixi el sucre i continua batent enèrgicament. Quan tingui la consistència desitjada para! OJO!! no et passis alhora de batre (si ho fas amb un robot controla la consistència) sinó en comptes de nata tindràs mantega!

Guarda-la a la nevera fins al moment d’utilitzar-la. També la pots congelar muntada!

Nata

 

Post actualitzat el 23/01/2017

Categories

Compartir & Imprimir

Un comentari

Deixa una resposta