Blog

Declaració d’intencions

Declaració d’intencions

Hola! Sóc l’Alba Comallonga, originària d’Artés (Bages) i actualment vivint a Girona. Com us podeu imaginar m’agrada tot allò relacionat amb la cuina, sobretot els dolços i recentment he descobert el fascinant món del pa…

Feia temps que em rondava pel cap, crear un blog, pàgina web o similar per diversos motius:

  • com a biblioteca personal, per guardar les receptes que vaig preparant i les tècniques utilitzades,
  • com a difusió per mostar les preparacions i les receptes que faig com a hobby,
  • com a aprenentatge: saber gestionar un web, xarxes socials, fotografíes, etc.

No en vull treure cap benefici econòmic, només la satisfacció personal de plasmar algun lloc els resultats d’allò que m’agrada fer durant el meu temps lliure. No és un web professional, per tant disculpeu-me si hi ha alguns errors o faltes d’ortogràfiques.

Us animo que prepareu alguna de les receptes de “i per postres…” i em deixieu algun comentari si teniu algun dubte o voleu fer alguna aportació, us respondré encantada.

I per últim vull agraïr a tota aquella gent que m’ha animat a fer-ho i m’ha ajudat (especialment a l’Antuan), us dec unes bones postres!

Enjoy it!

Hola! Sóc l'Alba

Categories

Compartir & Imprimir

2 Comentaris

  • Avatar
    Andreu fa 9 anys

    Endavant Alba, estic segur que assoliràs les teves metes. Un consell, els hobbies son quelcom vinculat a l’ànima, si només son entreteniment, ens ajuden a assolir l’equilibri que tots necessitem, però si es converteixen en la nostra ocupació principal poden ser molt absorbents, perill, però si ho sabem portar bé ens faran sentir vius i complets, i això ho reflectirem en forma d’energia al nostre voltant.

    • Moltes gràcies Andreu pels teus ànims! Aquest comentari m’ha omplert d’energia i motivació per continuar amb aquest recent projecte. Gràcies de tot cor.

Deixa una resposta